Alltså hur kan det där hända?


Jag har en liten fundering. Här har man en tävling,musik direkt och de är typ huuuur många duktiga ungdomar som hels som verkligen har talang att stå på scenen,de flesta iallf. Och så finns det några som inte har någon scenvana eller publikontakt över huvudtaget och de är DOM som inte kan nånting i princip utom att skriva låtarna som går vidare. Som på länsfinalen i H-sand skickar man en tyst,blyg,kille som knappt vill synas och när man ser på honom så verkar det som om han bara vill sjunka ner genom scenen och försvinna ner till logerna. Alltså man kan ju undra vem faan de är som sitter i Juryn? Ska inte juryn vara opartiska? och ska inte juryn kunna sin sak när de tar på sig ett jobb att agera jury? alltså jag kan inte få in i huvve hur fan man kan skicka vidare en som bara sitter o knäpper på gitarrenn och tittar ner i golvet???

"Juryns motivering: Stort spektra från känslighet och inåtvänt till starkt utrycktsfullt. Hela juryn skulle köpa skivan"

Asså seriööst vafan ser ni vad juryn skriver? Jag skulle bra gärna vilja ha namnen på samtliga i juryn. usch va ja blir förbannad. Tur att detta inte är någon större tävling, nu ska ja käka! hare gött!

0 kommentarer: